Ventilasjonsrens

Verktøy som føres gjennom et rør for vedlikeholdsrens

Ventilasjonsrens

God ventilasjon er god helse.

Vi er totalleverandør innen sanering og rensing av ventilasjon og ventilasjonsanlegg.

Vi renser ventilasjon i borettslag/sameie, skoler, barnehager, sykehus, institusjoner og offentlige bygg. I tillegg kan vi rense ventilasjon i kontorbygg, næringsbygg, industri, restauranter, kantine, storkjøkken og gatekjøkken.

Vi utfører kontroller av luftgjennomstrømning og videoinspeksjon av kanal og kanalsystemer. Vi tilbyr også tidsbestemte vedlikeholdsavtaler.

 -

Utføring av ventilasjonsrens.

Ventilasjonsrens sørger for at du unngår dårlig inneluft og samtidig sørger det for at anlegget fungerer som det skal og bruker mindre strøm. Avtrekksvifter på kjøkken tar unna matlukt og fett. I tillegg reduserer man risikoen for brann i kanalene hvor det samler seg mye støv, skitt, sopp og mugg. Med dårlig inneklima kan det påvirke oss negativt i hverdagen med hodepine, svimmelhet og konsentrasjonsvansker.

Ventilasjonsrens bør utføres hvert 4 år og vi kan tilby serviceavtaler hvor man både er sikret godt inneklima med en effektiv rensemetode. Vi sikrer også og samtidig sørger for at våre priser er blant de laveste i markedet.

Ta kontakt med oss for en gratis befaring.

I 2019 overtok TT-Teknikk eierskapet til Power Clean AS, som gjennom de siste årene har spesialisert seg på vedlikeholdsspyling og rens av ventilasjonsrør, spesielt for borettslag og sameier.

Power Clean metoden.

Ved å benytte vår anerkjente metode – Power Clean metoden – sørger du også får å utføre rens av ventilasjon på den mest miljøvennlige metoden. Vår metode utfører rensing av kanaler, vifter og viftehus i ventilasjonsanlegg via mekanisk rengjøring. Vi bruker roterende børster, helt uten bruk av kjemikaler, pulver eller andre løsemidler. I noen tilfeller benyttes også damp, høytrykksspyling, mekanisk utskraping av fett og blåsing med tørris.

Se vår brosjyre om ventilasjonsrens her.

- Anse jobben som gjort!

Rask respons på forespørsel. Meget hyggelig og serviceorientert representant som kom til avtalt tid. Jeg satt igjen med et inntrykk av at han var opptatt av at resultatet skulle være bra. Fikk også et par nyttige tips for videre vedlikehold.

- Stian Folvik, Oslo