Vi utfører rens av ventilasjon for alle hoteller!

Vi utfører rens av ventilasjon for alle hoteller!

Visste du at vi har kompetanse til å rense alle typer ventilasjonsanlegg hos hoteller?

Et hotell består av mange ulike deler som har behov for å gjennomføre en rens av ventilasjon slik at gjester og ansatte kan puste inn frisk og ren luft i hverdagen. Hotellet må ta hensyn til rommene, fellesarealene og ikke minst storkjøkkenet. Vi har kompetanse til å rense alle disse områdene. Spesielt kjøkkenet krever mye kompetanse og utstyr for å få bort alt fett.

Hotellrom – Sørg for godt inneklima til gjestene

Frisk luft i alle hotellrom skaper fornøyde hotellgjester og gjester som kommer tilbake. I tillegg hindrer det brannspredning hvis noe skulle skje. Norges astma- og allergiforbund anbefaler rens hvert 2-3 år mens vår erfaring er at dette bør gjøres hvert 5 år.

Restaurant – Høy brannfare med fett i avtrekk

Fett i kjøkkenavtrekk medfører stor brannfare med risiko for rask brannspredning i hele ventilasjonsanlegget. Vi benytter tørris-rens som fjerner fettet raskt og effektivt og kan også tilby tømming av fettutskillere. Vi utfører dette på tidspunkter som gjør at man ikke trenger å stenge restauranten – f.eks på natta. For restauranter og storkjøkken anbefaler vi å rense ventilasjon 1-2 ganger i året.

Fellesområder – Frisk luft og mindre strømforbruk

Når ventilasjonsanlegget fungerer som det skal skaper man ikke bare frisk luft. Anlegget vil bruke mindre strøm når det er mindre støv i kanalene. Ved å investere i rens vil man også redusere kostnader samtidig som man sørger for et viktig vedlikehold.

Vi anbefaler rense hvert 5 år av ventilasjonen og årlig for storkjøkkenet. Dette kan man sikre gjennom en serviceavtale som gjør at man kan ha fokus på andre saker i hverdagen og samtidig sikre et godt vedlikehold.

God ventilasjon er nøkkelen til et trivelig, sikkert, og energieffektivt hotellmiljø. Ved å investere i ventilasjonsrens fra TT-Teknikk, kan hoteller opprettholde høy standard og sikre at gjester og ansatte puster inn ren luft.

Prosjektlederen vår for ventilasjonsrens kan kontaktes her:

Ukategorisert -

Kim Ruben Hannevig
Prosjektleder – Ventilasjonsrens
97 64 41 28
krh@powerclean.no

Ønsker du mer informasjon, kan du også lese vår PDF om temaet her.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.