Referanser

Anlegg

Hei! Ville bare si at jeg er veldig fornøyd med arbeidet dere gjorde med vannlekkasjen min. Hyggelige og flinke folk, jeg vil ikke ha noen problemer med å anbefale dere. Takk!

Truls Hagen

Service og rørinspeksjon

Jeg vil benytte anledningen til å sende dere en takk. Jeg har brukt dere ved et par anledninger. Telefonen blir alltid tatt raskt – jeg møter en svært hyggelig og blid dame som raskt er på ballen. Deretter møter jeg en serviceminded og hyggelig person jeg raskt får tillit til. Tydelig at han vet hva han snakker om. Dere finner tid – ofte samme dag. De som utfører jobben er særdeles hyggelige. Dere er virkelig deilig å forholde seg til som kunde ? Alle ære til dere ?Og ikke vanskelig å anbefale videre. TUSEN TAKK FOR HYGGELIG HJELP!!!

Sidsel

Rørfornying

Vil gjerne takke for vel utført arbeid hos oss. Pauline og hennes kollega klarte tross veldig skrøpelige rør å trekke strømpen gjennom. Dette tyder på meget god kompetanse. Det var mye bæring av store og tunge maskiner opp og ned i kjelleren. I tillegg var det i dag meget kaldt da de holdt på ute i septiktanken. Likevel var begge blide og hyggelige, samt jobbet meget effektivt. Vi vil uten tvil anbefale dere til andre.

- Vivi Botner

Ventilasjonsrens

Tusen takk for vel utført oppdrag. Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde beboere hvor de skryter av de som utførte arbeidet. De blir beskrevet som høflig og meget hyggelig. Dette betyr veldig mye spesielt for den eldre garde i borettslaget. Dere har noen flotte representanter for firmaet i Trøndelag. Jeg kommer til å anbefale Power Clean til andre borettslag.

- Gunhild Øvrum Nesgård, Leder Borettslaget Kirkegata 58, Leder Fagforbundet Levanger

Ventilasjonsrens

Merker økt effekt på en del avsug og at vi ser at det blir mindre møkk som samler seg rundt avtrekkskanaler og rister, som igjen tyder på at lufta generelt er renere. Vi er veldig godt fornøyd med både jobben som ble gjort og dokumentasjon i etterkant. Takk for vel utført jobb.

- Morten Rønning, Leder eiendom, drift og service, Topro AS

Graving

TT-teknikk har gjennomført utskifting av felles, privat vannledning for 15 husstander med både gravearbeider og inntrekking av ny ledning i eksisterende ledning med store korrosjonsskader. TT-teknikk har dekket opp alle fag. Arbeidet er utført på en utmerket måte, og oppfølgingen fra TT-teknikk har vært upåklagelig.

- Styreleder sameie, Asker

Graving og reparasjon av utvendig avløp

TT-Teknikk gjorde en flott jobb fra befaring til avslutning. De informerte alle involverte parter underveis i arbeidsprosessen. De som gjorde selve jobben var skikkelige fagfolk med humør og seriøs/profesjonell holdning, samt flott serviceinnstilling. Vi kommer til å bruke TT-teknikk til fremtidige jobber. Anbefales!

- Tor Rune Raabye, Stabekk

Tett rør ut av leilighet

Fantastisk fint utført jobb! Jeg ringte klokken 8, TT var på stedet 9. Riktig utstyr, veldig proft og god pris. Anbefales!

- Andreas Solberg Hedemann, Oslo

Kontroll av avløpsrør

Anbudet gjaldt inspeksjon av avløpsrør for mulig skade. Mottok raskt klart og tydelig anbud, raskt fremmøte, hyggelige og kompetente operatører møtte på avtalt tid. Kunne også tilby eksakt posisjonering av kameralokalisert skade (geoposisjonering). Var konkurransedyktig på pris, men opplevde at de tok svært godt betalt for geolokalisering som en tilleggstjeneste når de allerede var på stedet.

- Ragnar Kårhus, Oslo

Fra første gang TT-Teknikk kom på befaring fikk vi tillitt til selskapet. Et ryddig tilbud, ikke det billigste, men veldig troverdig. Dere har gode fagfolk og arbeidet ble utført fra 1-10, vi sier 10. Under hele prosessen var vi i god dialog og fikk alltid svar på en grei og ryddig måte. Graving på plenen ble utført så skånsomt som mulig. Dere har en utrolig troverdig og dyktig stab og operatør N:N ledet sine på en respektfylt og ryddig måte. Vi sier tusen takk for utført arbeid og anbefaler dere på det varmeste til alle.

- Anne og Helgir Gees Solheim

Rørfornying kloakk

Arbeiderne var hyggelig og kom til avtalt tid. Arbeidet ble utført på ett tidspunkt som passet slik at det ikke skapte problemer for meg eller min leietaker. (Ikke lett å fungere uten å kunne bruke vann på vanlige arbeidsdager.) Arbeidet ble raskt utført og til en “rimelig” pris.

- Grethe Ødegaard, Lørenskog

Spyling av avløpsrør rekkehus

Svarte kjappest, gav prisanslag på jobben. Var kjapt på plass med hyggelig mannskap. Veldig fornøyd!

- Naeem, Oslo

Rørkontroll

Brukte TT-Teknikk AS fra Kjeller til rørinspeksjon. Og ble kjempefornøyd. Rask til å komme var de, og ga virkelig gode råd. Samt at jeg naturligvis fikk svar på det jeg lurte på. Prisen ble som avtalt. Så jeg er veldig fornøyd med dem og kan anbefale dem på det varmeste til andre.

- Cornelia Vahlenkamp, Eidsvoll

Oppgraving og tømming av oljetank

Godt og oversiktlig tilbud. Det var ingen hastverk med jobben, så den ble utsatt en god stund. Når de først satte igang, gikk jobben raskt og firmaet ryddet bra etter seg.

- Andreas Dyken, Oslo

Rørfornying, kloakk

Raske, profesjonelle og hyggelige folk. Anbefales!

- Anders Edlund, Kjeller

Rens av sandfangkum og drensrør

Raske, effektive og seriøse.

- Frode Michaelsen, Oslo

Hei, vi fikk info på høsten om en stor jobb med fornying av bunnledninger som skulle gjøres til våren i vårt borettslag. Mange gruet seg til å være uten vann og avløp i en periode. Jeg bodde hjemme i hele perioden arbeidet ble utført i min blokk. Det var veldig hyggelig personale som jobbet her og det gikk veldig bra med toaletter og annet som var lagt til rette. Stor takk for hjelpen og at dere har vært så hyggelige å prate med!

- Jan Brisum, Disenveien

Vedlikeholdsrens

Leide inn for å spyle ut alle soilrørene i blokken, og tømme kummen i bakgården. Veldig profesjonelle og hyggelige folk! Imøtekommende og jobbet raskt og effektivt. God oppfølging på telefon, veldig serviceinnstilt. Godt fornøyd!

- Michael Söderqvist-Waag

Vis flere referanser