I dag åpner vi endelig i Bergen

I dag åpner vi endelig i Bergen

I dag åpner TT-Teknikk sin nye avdeling i Bergen. Norges nest største by har vært på planleggingsstadiet lenge og endelig skal byen få nyte godt av våre tjenester.

Vidar Aase er ansatt som ny avdelingsleder og starter hos i dag 1.mars. Vidar har 20 års fartstid i bransjen gjennom bl.a. Vitek og Gategodsgutta og vil være en stor styrke for vår satsing. TT-Teknikk vil samarbeide med JTR Gruppen for å kunne være en totalleverandør på rørfornying og vann og avløpstjenester i Bergen og omegn. Vidar vil også være avdelingsleder for JTR Gruppen i Bergen.

TT-Teknikk og JTR Gruppen er kjent for fagkompetanse gjennom mange års erfaring og vi mener vi kan tilføre byen mange viktige tjenester både mot privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Vi gleder oss spesielt til å tilby rørfornying som er en viktig tjeneste i forhold til bærekraft og smarte og kostnadseffektive løsninger uten å måtte grave opp eiendom, rive vegger eller pigge opp gulv ettersom vi kan løse dette via eksisterende tilganger i sluk inne eller utenfor boligen.

Her kan du nå oss i Bergen.

TT-Teknikk Bergen
Florvågvegen 23,
5303 Florvåg
Døgnservice 468 08 100

Ukategorisert -

Avdelingsleder Bergen
Vidar Aase
va@tt-teknikk.no
Mobil 934 67 018
TT-Teknikk
JTR Gruppen