Om oss

Om oss

TT-Teknikk er en av Norges ledende leverandører av tjenester innen vann og avløp og tilbyr et komplett utvalg av tjenester uansett om det gjelder privatbolig, borettslag, bedrifter eller kommuner. Vi har også en av de mest komplette utstyrsparkene innen feillokalisering og utbedring av vann- og avløpsrør.

Våre medarbeidere har høy kompetanse med lang erfaring etter oppstarten i 1986. Våre løsninger er miljøvennlige og bærekraftige og vi jobber aktivt hver dag for å gjøre en forskjell. Som en ledende aktør innenfor bransjen er vi sertifisert innenfor 3 ISO standarder; ISO 9001:2015 (Kvalitet), ISO 14001:2015 (Ytre miljø) og ISO 45001 (Arbeidsmiljø).

TT-Teknikk har rundt 150 ansatte som utfører våre tjenester fra fem forskjellige lokasjoner i landet; Oslo, Buskerud, Vestfold, Bergen og Trøndelag. Her utfører vi, for private og offentlige oppdragsgivere, tjenester som rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging, ledningskontroll, ventilasjonsrens, gravetjenester og rørfornying med strømpeutforing. Selskapet omsetter årlig for nærmere 250 MNOK og har solid økonomi.

TT-Teknikk er heleid av Recover AS, landets ledende selskap innen skadesanering. TT-Teknikk AS eier en del av Akershus Miljø AS, mens Recover AS eier også andre aktører innen vår bransje, som Br. Grønnerud AS (Innlandet) og Høytrykk & Vedlikehold (Østfold). Sammen utgjør vi et av de største fagmiljøene i landet med en samlet årlig omsetning på over 400 millioner og mer en 200 kompetente medarbeidere.

Les mer om våre sertifiseringer.

Lær mer om Serwent i filmen under.

 

Trygghet og tillit

Profesjonelt utført til riktig pris

Raskt og effektivt uten å kompromisse på kvalitet

Hyggelige og serviceinnstilte mennesker