Bjørnheim Borettslag valgte Serwent til rørfornying

Bjørnheim Borettslag valgte Serwent til rørfornying

Bjørnheim Borettslag valgte Serwent for å rørfornye avløpsrør for 384 boliger!

Vi er stolte over at Bjørnheim Borettslag valgte oss som partner til å rørfornye sine avløpsrør.

Ukategorisert -

Bjørnheim borettslag ligger i bydel Stovner i Oslo. Borettslaget ligger ved Høybråten kirke sine 384 boliger. De ble etablert i 1976 og skal nå fornye alle avløpsrør både utvendig felles og for hver enkelt beboer innvendig. Etter planen er jobben ferdigstilt sommeren 2026 og borettslaget vil da ha avløpsrør som forventes å vare i minst 50 år – som er samme forventet levetid som nye rør og med samme garantier.

Styreleder Cecilie Storbakk sier følgende om valget av Serwent TT-Teknikk og rørfornying:

«Vi var avhengig av å vedlikeholde våre avløpsrør og har undersøkt nøye hvilke muligheter vi hadde. Valget falt på rørfornying i stedet for å legge nye rør. Dette gir en stor gevinst både økonomisk og tidsmessig samtidig som vi bidrar til gjenbruk og minst mulig skade på miljøet».

«Vi ønsket også en partner som både har erfaring og ressurser til å gjennomføre et slikt prosjekt til en konkurransedyktig pris og ser frem til å få på plass rehabilitering av våre avløpsrør».

TT-Teknikk, som del av Serwent, er en av Norges ledende leverandører innen rørfornying og tjenester innen vann og avløp. Vi tilbyr et komplett utvalg av tjenester for privatbolig, borettslag, bedrifter og kommuner. I tillegg har vi også en av de mest avanserte utstyrsparkene innen feillokalisering og utbedring av vann- og avløpsrør. Med godt over 30 års erfaring kan du trygt stole på oss og anse jobben som gjort.

Vi i TT-Teknikk er stolte av å være en del av SERWENT.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.